Hjem Aktivitet Om Klubben Bestyrelse Personale Dokument Kontakt

Faste Aktiviteter

Køgevejens  Ungdomshus

BMX

Vi tager til BMX i Klub 5eren en til to gange om ugen. Om vinteren kører vi indendørs en gang om ugen. Masser af motion, og hygge. Vi tager til DM og mange andre stævner.

Ridning

Vi tager til Ridning i Vestskovens Rideklub to gange om ugen. Gode kammerater og masser af gode oplevelser.

Musik

I musikrummet er der fart på, stort set hele tiden. Alle er velkomne når der øves, spilles og synges på alle niveauer. Computermusik, Sang (alt fra Rap til stille ballader), Karaoke Vi skriver selv sange og melodier, Vi optager CD'ere og meget mere.

Krearummet

I krearummet, får vi os nogle rigtig gode snakke mens vi laver mange forskellige ting.Tegning og maling, Decoupage, Glasmaling, Porselænsmaling, Farve på tøj, kasketter, poser o.s.v. Silke maling / tryk Perlesyning, Male på bakker, æsker, kasser og Syning.

I Stuen

Spiler vi mange forskellige kort & brætspil, Billard og Bordtennis, vi hygger, og ser på stor fladskærm til spilkonsol eller fælles TV- og ser fredagsfilm om vinteren. Vi spiller FIFA, Just Dance etc. Vi har fast eftermiddagspause fra kl. 15. 30 -15.45 Her serveres frugt, grønt og engang imellem kage. I pausen kan du komme med forslag til hvad vi kan lave I klubben og lytte til dine kammerater og få at vide hvad der sker, og om ture og meget andet...

Computerrummet

Vi spiller mange forskellige spil, bl.a. Minecraft, LOL, Smite, WOW, Moviestar Planet, Roblox. Vi spiller altid sammen med andre, så vi har det sjovt. Netavis Vi laver vores egen Netavis. Her bliver der skrevet lidt om hvad der er sket i klubben. Vi har vores eget rum til redaktionen, hvor vi laver film og musik.

Kaniner

Vi har også 20 kaniner. Dem kan du være med til at nusse, og passe. Det er super hyggeligt, og vi har det rigtig sjovt sammen.

I haven

Vi har en stor kunstgræsbane, som vi altid er ude og spille eller lege på. Fodbold, stikbold, diamantjagt, høvdingebold, volley, tennis...... Vi kan bruge banen hele året, og der er altid mange ude og spille, så her lærer du en masse kammerater at kende. Vi har også en Hockey og Basketbane, et bålhus hvor vi tit laver snobrød om sommeren, og meget meget mere....

I køkkenet

Her kan du hjælpe til med at bage og lave mad til pausen. Og engang i mellem, kan du bage til dig selv, og lave bolcher.

Ture og Kolonier

Vi er på mange ture og kolonier i løbet af året. Vi tager traditionen tro, hvert år til Thiseladegård. Den ligger i Brønderslev, i Nordjylland. Det er hvert år et stort tilløbs stykke. Sidste gang var vi 90 afsted på kolonien, og det var super hygge... Vi deltager hvert år i mange turneringer, bl.a. fodbold (frittercup), billard, FIFA, Just Dance og BMX.
Aktivitet